Barbershop

Vår barbershop levererar service av högsta kvalitet. Vi erbjuder klassiska herrfrisyrer i en modern tappning, skäggtrimningar och knivrakningar. Vi säljer även lokalt producerade hår och skäggvårdsprodukter.

Johan Olsson

Johan började som lärling på en barbershop i Stockholm 2012 för att sedan fortsätta sin utbildning på London school of barbering, en av Londons bästa barberarskolor. Direkt efter utbildningen började han jobba på en barbershop där han efter kort tid stod fullbokad. Han hann även med att gå en kurs i Rotterdam för att få en större inblick i andra barberares sätt att jobba på.

Johan Olsson, barber at Kollektivet Hvitan
Johan
Henry Apler, barber at Kollektivet Hvitan
Henry

Henry Apler

Henry följde sin väns fotspår och blev 2014 lärling i den barbershop där Johan jobbade. Han fattade tycke för yrket snabbt och redan 2015 åkte han för att utbilda sig på The Knights School of Barbering i Dublin, Irland. Med ett tidigare intresse för de klassiska frisyrerna från 40 och 50-talet och mycket slit så stod Henry snabbt fullbokad när han kom hem till Stockholm efter utbildningen.

David Jonsson

David är det nyaste tillskottet på Kollektivet Hvitan där han började som lärling under våren 2017. Därefter gick det fort och under sommaren samma år gick han i Johans fotspår och utbildade sig i en av Londons främsta barberingsskolor, London School of Barbering.

David Jonsson, junior barber at Kollektivet Hvitan
David
Service Price
Haircut, 60 min 620 kr
Beardcut, 30 min 350 kr
Beard & haircut, 90 min 970 kr
Straight razor shave, 90 min 750 kr
Boka tid

© Kollektivet Hvitan 2017

Tillbaka